S.C. FAE DRONES S.R.L. Theodor Pallady, Nr. 287, Bucuresti, sector 3
0721 223 342
office@fae-drones.com

Presa

Construim, testam si vindem solutii profesionale bazate pe drone multirotor sau aripa fixa, utilizabile in agricultura, topografie si industrie

LIVE BIZ: IMAGINILE ASTEA AU FACUT OCOLUL INTERNETULUI

Bucureșteanul Mihai Dragu, și-a construit singur drona și a purtat-o în zone importante ale Capitalei. Drona a zburat la peste 100 de metri altitudine în zone cum ar fi: Balta Alba, Casa Presei Libere, Arcul de Triumf, Rezervația Naturală Văcărești, etc. Acesta a demarat proiectul personal în urmă cu câteva luni, realizând montajul filmărilor în acest clip, care este de departe una dintre cele mai frumoase cărț de vizită pentru Capitală și de ce nu, chiar și pentru România.
Pentru articolul intreg apasa aici
 

DIGI 24: BUCURESTIUL LA INALTIME 


Uneori trebuie să ne dăm un pas în spate pentru a vedea mai bine lucrurile, alteori trebuie să schimbăm unghiul pentru a remarca frumusețea. Un bucureștean pasionat de filmări aeriene ne propune să vedem Capitala de sus. Chiar și cei mai buni cunoscători ai locului vor fi surprinși, vă invităm să vedeți că Bucureștiul poate fi un oraș la înălțime.

Pentru articolul intreg  apasa aici

 

TV TALK SHOW WITH INDOOR FLIGHT DEMO

HOT NEWS: CE POATE SA FACA UN FOST MILITAR CU O DRONA DEASUPRA BUCURESTIULUI

 

NASUL TV: EMISIUNE DESPRE DRONE

KANAL D: UN INVENTATOR DIN CAPITALA REVOLUTIONEAZA TRANSPORTUL

Noi, romanii, avem cu ce ne lauda in acest domeniu. Unele dintre cele mai tari aparate de acest fel din lume se construiesc in Capitala tarii. Iata cum arata un loc de munca in care stiintificul se transforma in fantastic.
Pentru articolul intreg apasa aici