S.C. FAE DRONES S.R.L. Theodor Pallady, Nr. 287, Bucuresti, sector 3
0721 223 342
office@fae-drones.com

Prezentarea companiei

Construim, testam si vindem solutii profesionale bazate pe drone multirotor sau aripa fixa, utilizabile in agricultura, topografie si industrie

Compania FAE Drones ofera solutii bazate pe multirotoare si aripi fixe pentru culegere de date in diverse ramuri ale industriei:

 • topografie, masuratori de suprafete si volume;
 • agricultura de precizie, determinarea starii de sanatate a plantelor;
 • site survey – modelarea 3D a terenului;
 • securitate si operatiuni de salvare;
 • supraveghere de mediu.
Avantajul clientilor care apeleaza la FAE Drones este ca, pe langa dronele cu performanta de top, primesc suport informational de training si serviciile de mentenanta periodica. Desi istoria constructiei de drone incepe in 2009 pentru fondatorul firmei, FAE Drones a fost infiintata in anul 2012, capitalizand experienta acumulata de acesta in domeniul dronelor industriale. Printre clientii nostri se numara atat companii multinationale: Orange, Huawei, Petrom, Apa Nova, Greenpeace cat si Guvernele Romaniei si Bulgariei.

Pentru ca am inteles ca timpul si distanta de zbor sunt cele mai importante caracteristici pentru clientii FAE, compania este focusata pe dezvoltarea de solutii bazate pe drone electrice cu propulsie solara. In acest scop integreaza cele mai noi tehnologii in materie de aerodinamica, inteligenta artificiala, energie regenerabila, senzori si telecomunicatii. Scopul pe termen scurt este de a realiza o drona care sa zboare neintrerupt pe timp de zi cu o sarcina utila de semnificativa pentru clientii nostri.

Echipa FAE este formata din tehnicieni pasionati de zbor si protejarea mediului. Folosind proiectarea asistata de computer si echipamente precum 3D printer, CNC router, materiale compozite, echipa FAE impinge performantele dronelor catre maximul tehnologic.

In calitate de proprietar si fondator al companiei FAE, Drd. Ing. Dragu Mihai are o experienta de 20 de ani in domeniul telecomunicatiilor. Piloteaza si construieste drone din anul 2009, fiind cel care a introdus si promovat la un nivel profesional serviciile aeriene realizate de UAV-uri in Romania. De asemenea pilotul Dragu Mihai intelege provocarile zborului si din perspectiva pilotarii unui avion, compania achizitionand o aeronava in anul 2019 cu scopul de a realiza cercetari stiintifice in domeniul propulsiei electrice distribuite si de a implementa tehnologia dronelor in aviatia usoara experimentala. Misiunea noastra: pentru ca iubim natura, construim drone personalizate pentru a oferi informatiile de care ai nevoie sa o protejezi. Valorile companiei FAE Drones sunt: 

 • Integritate
 • Curaj
 • Calitate
 • Inovatie
 • Colaborare
 • Perseverenta

Urmareste-ne pe Facebook , YoutubeTwitter pentru oportunitati in cariera si diverse noutati in legatura cu dronele.