S.C. FAE DRONES S.R.L. Theodor Pallady, Nr. 287, Bucuresti, sector 3
0721 223 342
office@fae-drones.com

Solutii inspectie industriala

Construim, testam si vindem solutii profesionale bazate pe drone multirotor sau aripa fixa, utilizabile in agricultura, topografie si industrie

SOLUTIE PENTRU INSPECTIE INDUSTRIALA CU DRONA ARIPA FIXA

Venind in intampinarea celor care practica inspectie aeriana industriala, sau pentru colectarea de date suport pentru planificare teritoriala si de mediu, FAE Drones a dezvoltat pachetul de zbor bazat pe FAE 1718 Fixed Wing.

FAE 1718 Fixed Wing este un avion – drona automatizat, potrivita pentru achizitionarea rapida și precisa de date, ce acopera suprafete extinse (peste 500 Ha) si distante mari, ea necesitand o zona de aterizare la sol in linie dreapta de cca 50 m, iar in aer de cca 300 m de vizibilitate directa.

aplicatii prezentare solutie

Survoleaza o suprafata de zece ori mai mare fata de un multirotor de aceleasi dimensiuni raportat la o incarcare completa a acumulatorilor

SOLUTIE PENTRU INSPECTIE INDUSTRIALA CU DRONA MULTIROTOR

O solutie potrivita pentru inspectie aeriana este si pachetul de zbor bazat pe  multirotorul Predator-1115

Predator-1115 este un octocopter profesional, gata de zbor, care necesita un spatiu de decolare/aterizare pe verticala de doar 3 m. Drona se remarca prin putere, are durată lunga de zbor, o construcție rigida din fibra de carbon și functii autonome complete de navigație GPS. Drona poate fi configurata wireless cu ajutorul unui PC.

aplicatii prezentare solutie

Calitate superioara a imaginilor, decolare si aterizare complet automate

SOLUTIE CUSTOMIZATA INSPECTIE INDUSTRIALA

FAE Drones, in calitate de lider de piata in servicii aeriene si productia de drone, ofera si o solutie customizata companiilor care doresc sa realizeze servicii din drone de tip multirotor profesionale, constand atat in consultanta, cat si in servicii de zbor cu drone FAE in vederea colectarii si procesarii de informatii din domeniul inspectiei aeriene industriale.

In functie de informatiile ce se doresc a fi colectate din drona, greutatea si volumul echipamentului specific, timpii de zbor necesari si bugetul alocat, va putem oferi solutia optima pentru necesitatea dumneavoastra.

Va invitam la sediul nostru, cu un telefon in prealabil, pentru a discuta despre nevoile dumneavoastra si solutiile pe care vi le putem oferi.

Va garantam solutii deja testate si implementate cu succes in diverse domenii, dar raspundem si la provocari, elaborand proiecte noi, testand, optimizand design-ul, oferindu-va astfel solutii eficiente, ce dau un randament mai mare fata de metodele traditionale.

aplicatii contact

Doriti sa limitati investitia in echipamente de zbor si training al personalului? Putem efectua zborurile in locul Dvs.

 

APLICATII

Pentru optimizarea activitatii dumneavoastra, in inspectia vizuala de la inaltime, se pot folosi drone multirotor sau drone aripa fixa pentru suprafete mari.

Din drona se pot achizitiona date din locuri inaccesibile sau cu potential risc pentru operatorii umani cum ar fi:

 • Stalpi retele de inalta tensiune
 • Centrale eoliene si solare
 • Capete de facla la rafinarii, furnale
 • Poduri suspendate
 • Acoperisuri, exterioare de cladire
 • Evaluarea dezastrelor ca inundatii, incendii, cutremure
 • Verificarea conductelor petroliere
 • Verificarea poluarii apelor 

Inspectie aeriana din drona este utila in domeniul constructiilor pentru analiza, proiectare, supervizare sau marketing, punand la dispozitia constructorilor:

 • Imagini aeriene de ansamblu in spectrul vizibil
 • Imagini aeriene de ansamblu in infrarosu indepartat (radiometrie termala)
 • Modelul digital al suprafetei (constructie si teren) in coordonate stereo 70
 • Ortofotoplanul suprafetei construite sau care urmeaza a fi construita
 • Stadiul lucrarilor constructiei
 • Managemantul resurselor

Drona este stabilizata in pozitia dorita prin GPS, fiind imuna la rafalele de vant si oferind o imagine stabila. Inspectia se poate realiza la punct fix in apropierea zonei de interes sau pe un traseu prestabilit.

FAE Drones va ofera solutii aeriene testate de colectarea datelor, cu ajutorul dronelor productie proprie, folosind inregistrari in diferite domenii spectrale (FIR, IR, vizibil).