S.C. FAE DRONES S.R.L. Theodor Pallady, Nr. 287, Bucuresti, sector 3
0721 223 342
office@fae-drones.com

Solutii topografie

Construim, testam si vindem solutii profesionale bazate pe drone multirotor sau aripa fixa, utilizabile in agricultura, topografie si industrie

Solutia se evidentiaza prin eficienta, putand fi acoperite suprafete de peste 1500 ha intr-un singur zbor, in conditii legale si aterizare in extravilan. In zonele greu accesibile (muntoase, delta, cu acces auto dificil), puteti lansa din orice loc aflat la zeci de km distanta de parcela, autonomia liniara de zbor fiind de 200 km.

Drona FAE 1718 Fixed Wing – REBEL

Drona profesionala tip avion pentru topografie si agricultura pe suprafete foarte mari, poate acoperi suprafete de peste 1000 ha/zbor. Optional, durata de zbor (si implicit a suprafetei survolate) poate fi extinsa pana la zi-lumina, folosind versiunea cu aripi acoperite cu celule fotovoltaice (vezi foto).
Drona FAE 1718 Fixed Wing – REBEL este recomandata ca solutie potrivita pentru:

  • misiuni cu specific topografic (model digital de suprafata ortofotoplan.tif – harta topografica, model digital de elevatie DEM, nor de puncte, cartografiere GIS)
  • misiuni topografice tip drumuire (de-a lungul unui drum) poate sa parcurga in zbor peste 300 km.
Map24 Mapping Camera Map24 Mapping Camera este o cameră cu lentile interschimbabile cu senzor APS-C, care este o opțiune bună pentru cartografiere și sondaje de calitate superioară.

Camera Map24 Mapping Camera este dotată cu senzor CMOS Exmor APS-C, iar numărul efectiv de pixeli este de 24,3 MP. De asemenea, oferă o gamă ISO ridicată, sensibilitatea extinsă vă permite să fotografiați fotografii naturale și nuanțate în lumină slabă. Fotografia continuă de 6fps, cu o urmărire superioară a AF-ului, capabilitatea superbă de urmărire, care asigură o urmărire precisă a subiectului.
GPS RTK GNSS L1+L2 Soluția Tersus UAV PPK include un receptor BX306 PPK , antena de aviație AX3703 GNSS și software Tersus GeoPix. Receiverul PPK BX306 acceptă multi-constelații și frecvențe duale. Are memorie integrată de 4 GB (eMMC) pentru recodificarea datelor de observare GNSS. Antena Helix AX3705 foarte mică și ușoară și antena de aviație ASS3703 GNSS sunt proiectate pentru aplicații UAV.
Control prin internet GSM

Dronele FAE se controlează pe distanță nelimitată prin rețeaua 3G-4G GSM, astfel :

  • TelecomandaVideo full HD 1080p
  • Telemetrie completă
  • Link date upload-download bidirecțional
Kit incarcator solar pentru acumulatori drona Folosind numai energia solara, încărcătorul solar vă permite să încărcați la 1C bateria dronei pe teren, utilizând ca tampon bateria masinii sau orice altă baterie de 12V.