S.C. FAE DRONES S.R.L. Theodor Pallady, Nr. 287, Bucuresti, sector 3
0721 223 342
office@fae-drones.com

MAP24 MAPPING CAMERA

MAP24 MAPPING CAMERA

Map24 Mapping Camera este o cameră cu lentile interschimbabile cu senzor APS-C, care este o opțiune bună pentru cartografiere și sondaje de calitate superioară.

Camera Map24 Mapping Camera este dotată cu senzor CMOS Exmor APS-C, iar numărul efectiv de pixeli este de 24,3 MP. De asemenea, oferă o gamă ISO ridicată, sensibilitatea extinsă vă permite să fotografiați fotografii naturale și nuanțate în lumină slabă. Fotografia continuă de 6fps, cu o urmărire superioară a AF-ului, capabilitatea superbă de urmărire, care asigură o urmărire precisă a subiectului.

Această cameră Map24 Mapping Camera este foarte ușoară, corpul este fabricat din polimer (210g inclusiv obiectivul). Este, de asemenea, foarte mic întrucât corpul său este cu mult mai lat decât cilindrul obiectivului, deci această cameră de mapare este potrivită pentru utilizatorii care necesită o cameră foto mică, cu o gamă largă de obiective. Puteți schimba cu ușurință obiectivul camerei în funcție de nevoile dvs. de fotografiere.

Obiectivul propus are o focala de 25mm fixa. Focusul este fixat pe infint, avand o hiperfocala de 30m (tot ceea ce se afla dincolo de 30m este in focus). Astfel timpul de focus este eliminat, camera putand sustine doua cadre pe secunda in format .jpg.

Cu greutate redusă și dimensiuni reduse, camera Map24 Mapping Camera poate fi ușor integrată în orice UAVS și în aeronavele mici.

Conectori (PIN RAW 2.54):

  • alimentare 6-25V
  • declanșator foto PWM (1000-2000)
  • declanșator video PWM (1000 – 2000)
  • feed-back pin hot-shoe pentru RTK-PPK activ zero logic

De asemenea, poate fi conectată cu sistemul PPK pentru a asigura o precizie la nivel de centimetru a explorării aeriene prin intermediul semnalului hotshoe. De asemenea, pot fi combinate 3 sau 5 camere Map24 Mapping Camera cu obiective diferite pentru fotografii oblice.

Recomandate pentru fotogrametrie, în realizarea hărților cu un GSD de 3.5 cm la 210m altitudine.

Map24 Mapping Camera reprezintă un candidat ideal pentru companiile care doresc să ofere clienților servicii de înaltă calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *