S.C. FAE DRONES S.R.L. Theodor Pallady, Nr. 287, Bucuresti, sector 3
0721 223 342
office@fae-drones.com

GIMBAL FOXTECH SEEKER-30 TIR 30X

GIMBAL FOXTECH SEEKER-30 TIR 30X

SEEKER-30 TIR este un gimbal de înaltă precizie cu 3 axe, cu cameră cu zoom impresionant 30X, capabila sa filmeze la lumina stelelor, și cameră cu infraroșu. Camera video cu 30X zoom oferă streaming Full HD 1080P 60FPS, iar facilitatea de zoom 30X vă permite să vedeți subiectul în detaliu la distanță. Camera termică are un senzor IR de 25 mm, si ofera rezolutoa de 640×480. Camera termică vă permite să detectați subiectele în condiții de noapte sau în condiții de vizibilitate redusă. SEEKER-30 TIR utilizează senzorul Sony, iar iluminarea minimă este 0.01lux@F1.6 (culoare).

Gimbalul cu 3 axe de înaltă precizie este dezvoltat pe baza tehnologiei FOC. Gimbalul oferă 2 moduri de viteză inteligente: viteză rapidă și viteză redusă. Modul de viteză rapidă este utilizat pentru o gamă mică de zoom, modul de viteză redusă este utilizat pentru o gamă largă de zoom. TSE-ul SEEKER-30 suportă controlul PWM, S.BUS și control serial.

SEEKER-30 TIR utilizează cea mai avansată tehnologie de urmărire termică, cu care nu veți pierde niciodată obiectul. Funcția de urmărire funcționează și la senzorul de lumină de zi. Doar măriți și vizați obiectul pe care doriți să-l urmăriți pe ecran, mutați cursorul pe obiect și blocați-l prin intermediul controlerului, apoi aparatul foto îl va urmări automat.

Funcția Pic-in-Pic FOXTECH SEEKER-30 suportă funcția Pic-in-Pic și cele două imagini pot fi comutate reciproc. Gimbalul poate, de asemenea, să eticheteze fluxul video și fotografiile, iar unghiul Yaw / Pitch, înălțimea, afișate pe OSD-ul camerei, acest lucru este cu adevărat important atunci când desfășurați misiuni precum salvarea și căutarea.

FOXTECH SEEKER-30 TIR poate fi utilizat în multe domenii, cum ar fi inspecția liniilor electrice, lupta împotriva incendiilor și căutarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *