S.C. FAE DRONES S.R.L. Theodor Pallady, Nr. 287, Bucuresti, sector 3
0721 223 342
office@fae-drones.com

Solutii agricultura

Construim, testam si vindem solutii profesionale bazate pe drone multirotor sau aripa fixa, utilizabile in agricultura, topografie si industrie

Venind in intampinarea celor care practica agricultura de precizie, sau pentru colectarea de date suport pentru planificare teritoriala si de mediu, FAE Drones a dezvoltat pachetul de zbor bazat pe FAE 1718 Fixed Wing.

FAE 1718 Fixed Wing este un avion – drona automatizata, potrivita pentru achizitionarea rapida și precisa de date, ce acopera suprafete extinse (peste 500 Ha) si distante mari, ea necesitand o zona de aterizare la sol in linie dreapta de cca 50 m, iar in aer de cca 300 m de vizibilitate directa.

Drona FAE VTOL COLIBRI Avion cu decolare si aterizare pe verticala (VTOL – Vertical Take-off and Landing) imbina performantele de zbor ale unui avion cu capacitatea de a decola si ateriza automat, pe verticala, ca un multirotor.
Drona FAE 1718 Fixed Wing – REBEL

Drona profesionala tip avion pentru topografie si agricultura pe suprafete foarte mari, poate acoperi suprafete de peste 1000 ha/zbor. Optional, durata de zbor (si implicit a suprafetei survolate) poate fi extinsa pana la zi-lumina, folosind versiunea cu aripi acoperite cu celule fotovoltaice (vezi foto).Drona FAE 1718 Fixed Wing – REBEL este recomandata ca solutie potrivita pentru:

  • misiuni cu specific topografic (model digital de suprafata ortofotoplan.tif – harta topografica, model digital de elevatie DEM, nor de puncte, cartografiere GIS)
  • misiuni topografice tip drumuire (de-a lungul unui drum) poate sa parcurga in zbor 200 km.
Parrot SEQUOIA+ Senzor Multispectral Sequoia poate transforma aproape orice drona într-un sistem de cartografiere agricolă. Colectati date care, atunci când sunt analizate, vă spun cum să ajustați pesticidele, erbicidele, îngrășământul și irigarea pentru a maximiza sănătatea plantelor și randamentul culturilor. Identificați boala plantelor și tratați-o înainte de a fi prea târziu.
Control prin internet GSM

Dronele FAE se controlează pe distanță nelimitată prin rețeaua 3G-4G GSM, astfel :

  • Telecomanda
  • Video full HD 1080p
  • Telemetrie completă
  • Link date upload-download bidirecțional
Kit incarcator solar pentru acumulatori drona Folosind numai energia solara, încărcătorul solar vă permite să încărcați la 1C bateria dronei pe teren, utilizând ca tampon bateria masinii sau orice altă baterie de 12V.