Solutia topografica LIDAR se evidentiaza prin precizia milimetrica a norului de puncte generat si capacitatea de a penetra vegetatia, masuratorile terenului nefiind afectate de vegetatie. Solutia este viabila doar pe suprafete de ordinul sub 10 hectare per zbor - spre deosebire de solutia fotogrammetrica - aceasta avand o eficienta de peste 1000 ha per zbor dar nu penetreaza vegetatia.

Drona FAE 1115 Octa - PREDATOR

Predator - 1115 este un octocopter profesional, optimizat pentru performanta caracteristicilor.

Timpul de zbor testat (fara sarcina) este de maximim o ora (vezi video mai jos), sau 40 min cu o sarcina utila de 1.6 kg. Sarcina maxima 10 kg. Distanta de control este de 20km, cu video digital si telemetrie integrata in telecomanda. Drona are  posibilitatea de a fi echipata cu orice tip de senzor cu masa maxima de mai sus, fiind astfel recomandata ca solutie potrivita pentru:

 • inspectie aeriana realizata in diverse domenii (inspectarea de turbine eoliene, linii de inalta tensiune, capete de facla, areale agricole sau forestiere),
 • cautare si salvare a oamenilor dupa dezastre naturale sau accidente -octocopterul Predator 1115 putand avea un rol determinant pentru succesul misiunii daca este integrat intr-un astfel de protocol
 • scanare LIDAR aeriana
 • paza si patrulare perimetrala
Senzor VelodyneLIDAR HDL-32E

Conceput pentru a depăși cerințele celor mai dificile aplicații industriale din lumea reală

Senzorul HDL-32E LiDAR este mic, ușor, construit robust și oferă până la 32 de lasere într-un câmp vizual de 40 ° vertical. HDL-32E măsoară numai 5,7 "x 3,4" (inaltime x diametru), cântărește mai puțin de 2 kilograme și a fost proiectat să depășească cerințele celor mai dificile navigări autonome din rețeaua reală, cartografiere mobilă 3D și alte aplicații LiDAR.

GPS RTK GNSS L1+L2 Soluția Tersus UAV PPK include un receptor BX306 PPK , antena de aviație AX3703 GNSS și software Tersus GeoPix. Receiverul PPK BX306 acceptă multi-constelații și frecvențe duale. Are memorie integrată de 4 GB (eMMC) pentru recodificarea datelor de observare GNSS. Antena Helix AX3705 foarte mică și ușoară și antena de aviație ASS3703 GNSS sunt proiectate pentru aplicații UAV.
Kit incarcator solar pentru acumulatori drona Folosind numai energia solara, încărcătorul solar vă permite să încărcați la 1C bateria dronei pe teren, utilizând ca tampon bateria masinii sau orice altă baterie de 12V.

 

Formular de contact

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de email:

Adauga mesaj / comanda:

Informatiile marcate cu sunt obligatorii pentru procesarea mesajului.

Pentru a activa aceasta functionalitate va rugam sa acceptati utilizarea fisierelor de tip "cookies"

Avantaje FAE Drones

 • training de zbor inclus
 • service, mentenanta si piese de schimb
 • suport tehnic tefonic si online
 • timp de zbor mare
 • sarcina utila ridicata
 • pastreaza altitudinea fata de teren (AGL)
 • drona nu este restrictionata geografic
 • calitatea imaginilor de 24 MPx cu obiectiv Prime senzor APSC (25.1mm x 16.7)

Social Media

INSTAGRAM
TWITTER
YOUTUBE